Realizez fotografii de produs pentru magazine online dar și fotografii corporate pentru prezentări de servicii, cataloage, albume, campanii de promovare. La cerere pot realiza fotografii industriale, în hale de producție și asamblare, interioare și exterioare.

Cât costă fotografiile de produs?

Prețul serviciilor foto depinde de complexitatea proiectului, de echipamentele implicate și de timpul pe care îl voi aloca. Mai jos sunt doar cateva repere generale.

Fotografie de produs (în studio sau în locație)

  • Între 3-10 Euro per fotografia finală (editată, retușată, decupată);
  • Comanda minimă este de 50 Euro sau 5 produse;
  • Prețul diferă în funcție de cantitate (pentru mai multe produse fotografiate, vei primi discount);
  • La cerere, realizez tifețare (decupare) și machetare (design flyere etc);
  • Putem fotografia produsele și in afara studioului meu sau chiar la sediul tău. Dispun de echipament mobil pregătit pentru deplasări.
  • Produsele neperisabile pot fi trimise prin curier.

Tarifele de mai sus sunt orientative, negociabile și sunt valabile pentru servicii foto pe care le prestez în Râmnicu Vâlcea și la max. 40 km distanță de oraș. Nu se adaugă TVA, nefiind plătitor de TVA.

Pentru deplasări în țară, oferta personalizată va include, după caz, costurile de transport, cazare și masă, în funcție de specificul fiecărui proiect.

Aștept să discutăm următorul tău proiect!

Folosește FORMULARUL DE CONTACT și îți voi trimite în cel mai scurt timp o ofertă personalizată sau contactează-mă telefonic și discutăm direct despre proiectul tău.