DESPRE

Cristian Belgun, fotograful, are studioul în Sărulești, Vâlcea, dar ca orice fotograf activează acolo unde este solicitat, prin toată România.

”M-am îndrăgostit de fotografie la o vârstă târzie, cam pe la 27 de ani, autodidact fiind, cunoștințele despre fotografie au fost acumulate prin încercări și greșeli, învățare și repetare.

După ce am terminat liceul, am studiat într-o universitate privată Științele Juridice, susținând licența în anul 2000. Am profesat câțiva ani buni în domeniul juridic, dar atracția pentru arte m-a îndemnat către creația grafică, alegând să-mi urmeze visele și să devină freelancer. Prin natura profesiei, fotografia mi-a fost mereu apropiată, în anumite momente fiind nevoit să îmi creez propriile cadre necesare în proiectele grafice derulate.

Încet, încet, am devenit un fotograf de evenimente și studio în Vâlcea, dar rămân un apropiat al fotografiei comerciale, street sau editorială. Cred că stilul meu este o combinație între portretul creativ de studio și cel documentar jurnalistic, fiind adaptabil și flexibil în abordarea sesiunilor foto. În ultima perioadă optez mai mult pentru imaginile naturale, oazele urbane sau ipostazele completate arhitectural. Scopul foto-sesiunilor este să creez o atmosferă relaxată și distractivă, permițând fotografiilor să fie mai naturale, spontane și emoționale. Mă străduiesc să învăț cu fiecare experiență făcând fotografii care sunt cu adevărat unice pentru toți clienții mei.

Am peste 8 ani de experienta in fotografie, din care 4 ani in industria de nunti, oferind servicii la peste 40 de evenimente in Valcea si alte judete din tara.

În pachetele de nuntă, am inclus fotografia de logodnă gratuit, oferind cuplurilor o idee despre modul de lucru și ce se așteaptă în ziua nunții, ajutându-mi clienții să se simtă mai confortabil în fața camerei.”